Prijzen

1u - €70,00
30 min. - €35,00

Sportmassage

Sportmassages helpen bij het voorkomen van spierletsels en dragen bij tot de soepelheid van de spier.

Een sportmassage maakt uw spieren terug los en soepel, zorgt voor een betere afvoer van opgehoopte afvalstoffen en vermindert spierkrampen.

Uw sportmassage

Een volledige en stevige lichaamsmassage van 1uur waarbij er gewerkt wordt op het soepelhouden en losmaken van de spieren. Bij de massage van 30min. kiest u uit de rugmassage of voet -en beenmassage

Sportmassage tegen spierpijn

Spierpijn ontstaat vaak door overbelasting van de spier tijdens het sporten. Een vroege spierpijn wordt gekenmerkt door een brandend gevoel dat kort na een training optreedt. Het melkzuur prikkelt hierbij de vrije zenuwuiteinden wat zorgt voor een pijnlijk gevoel. Een verlate spierpijn kan 1 à 2 dagen na de training optreden. Dit wordt veroorzaakt door kleine scheurtjes in het bindweefsel. Vlak na het sporten is het belangrijk om de bloedsomloop te stimuleren zodat afvalstoffen worden gevoerd en de spier zich kan herstellen. Een massage stimuleert de bloedsomloop waardoor de spier zich sneller herstelt. Heeft u last van een verlate spierpijn dan kan u kiezen voor de infrarood sportmassage welke het herstel actief bevordert.

Massagetherapie

Massages op verplaatsing bij u aan huis in Limburg en Vlaams-Brabant

Limburg
Vlaam-Brabant                        

CONTACT/AFSPRAAK