T

Rood licht therapie

Rood licht therapie is een zeer goede keuze als u last heeft van gewrichtspijnen of ontstekingen. Deze therapie biedt veel voordelen en u kan ze combineren met een massage indien gewenst. Ook kan u een toestel huren voor thuisgebruik.

Rood licht therapie

De voordelen voor uw gezondheid

Rood licht therapie voor uw gezondheid

Er is, door gebruik van rood licht therapie, een sterke vermindering van ontstekingsreacties en oxidatieve stress. Er wordt ook cellulaire energie geproduceerd waardoor moe en beschadigd spierweefsel zich sneller herstelt. Ook is het zeer goed voor de huid doordat het zorgt voor een productie van collageen, hierdoor verkrijgt de huid terug zijn elasticiteit. Deze vorm van therapie is volkomen veilig, er zijn geen schadelijke bijwerkingen en ook is er geen UV-straling.

Uw therapie

U kan uw rood licht therapie combineren met een massage of u huurt een apparaat voor thuis gebruik. Opvolging is altijd voorzien.

Ontstekingen, reuma, artrose

Kies uw behandeling

Kies uw behandeling van 1u of 1u30.
U heeft bij de behandeling van 1u één rood licht therapie sessie van 20min.
U heeft bij de behadeling van 1u30 twee rood licht therapie sessies (voor een 2de locatie op het lichaam).

huur lasertherapie of rood licht therapie voor thuisgebruik

Huur uw toestel

Huur uw toestel hier voor thuisgebruik. U gebruikt het toestel maximaal 30 min./dag. Als u het toestel langer gebruikt zal het effect minder zijn, langer is dus niet altijd goed. U kan het toestel gebruiken met verschillende personen in uw gezin.

Uw sessies rood licht therapie

U kan enkel terrecht in onze praktijkruimte te Kinrooi voor deze behandelingen of
u kan een toestel huren voor thuisgebruik.

Pijn in de onderrug, verklevingen, slechte nachtrust, depressie, stress

- Beste resultaat na 6 - 8 sessies
- 1 sessie duurt 30 - 40min.
- € 45,00 per sessie
- € 270,00 voor de reeks

Stramme spieren, overbelasting, ontstekingen, gewrichtspijn, reuma

- Beste resultaat na 8 - 10 sessies
- 1 sessie duurt 30 - 40min.
- €45 per sessie
- €360,00 voor de reeks

Toestel huren of
een reeks sessies?

In de praktijkruimte te Kinrooi wordt elke behandeling gecombineerd met een massage. Op deze manier heeft u een totale behandeling en bent u sneller klachtenvrij.

Is de afstand voor u te ver of wilt u enkel gebruik maken van het toestel zonder massage, dan kan u dit toestel altijd huren.

Huur uw toestel

Huur nu uw toestel voor maar €9/dag of geniet van onze formules. Bestrijd uw pijn en heb onmiddelijk effect.
De leveringskosten zijn inbegrepen in de prijs.

01.

7 dagen huren

€49,00 voor 7 dagen.
Vraag aan

02.

14 dagen huren

€89,00 voor 14 dagen
Vraag aan

lasertherapie voor thuisgebruik huren

Lasertherapie

Ernstigere klachten

Dan is onze laser therapie zeker iets voor u.

Rood licht therapie verbetert en herstelt

Een zeer goede behandeling bij vermoeidheid, ontstekingen, gewrichtspijn.

 • Rood licht therapie en de mitochondria 
  Een andere benaming voor lichttherapie is fotobiomodulatie. Door deze vorm van therapie wordt het zelf-herstellend vermogen van de menselijke cellen bevordert. Het licht komt, door een specifieke golflengte, binnen in de cellen waardoor de mitochondria geactiveerd worden. De mitochondria kunnen gezien worden als de energieleveranciers van de cellen. Door de mitochondria te activeren treedt er een verandering op op cellulair niveau wat op zijn beurt leidt tot een verbetering van de gezondheid.
 • Wat doet rood licht therapie
  Rood licht therapie is een niet-invasieve behandeling en een natuurlijk behandeling waarbij geen neveneffecten zijn. Door een rood licht therapie toestel te gebruiken worden de cellen gevoed d.m.v. rood licht. Zo een toestel levert direct rood licht en een kortegolf-infrarood aan de cellen. Door speciale lenzen wordt dit licht extra versterkt waardoor men een grote hoeveel aan energie bekomt. Het licht van deze leds, wat rond de 650nm en 850nm ligt, veroorzaakt foto-biomedische reacties in de cellen. Door deze reactie wordt de energieproductie in de mitochondria gestimuleerd. 

 • De voordelen van rood licht therapie
  Lichttherapie vermindert oxidatieve stress en verhoogt de productie van adenosinetrifosfaat. Adenosinetrifosfaat is een stof wat al de levende wezens nodig hebben om bruikbare energie voor het lichaam te maken. Er vindt een verhoring van de cellulaire stofwisseling plaats waardoor het herstellend vermogen wordt gestimuleerd. We krijgen dus meer energie en een betere gezondheid door gebruik van rood licht therapie.

  Mensen met last van gewrichtspijnen hebben enorm veel baat met rood licht therapie. Ontstekingen verminderen, cellen verbeteren en de doorbloeding wordt gestimuleerd wat resulteert in een snellere genezing.

  Hiernaast geeft rood licht therapie ook enorme andere voordelen zoals het stimuleren van de collageen productie waardoor de huid terug elastischer wordt, hierdoor verbetert de textuur en de kleur van huid, tekens van veroudering verminderen en wonden en littekens herstellen sneller. Ook spierweefsel zal sneller herstellen door het gebruik van rood licht therapie.

Lichaam en geest in balans

Massages
Bedrijfsmassages
Cadeaubonnen
Herbron jezelf dag

Massages voor iedereen

Een massage brengt uw lichaam en geest terug volledig in balans. Het zorgt voor minder stress, een betere lichaamshouding en minder pijnen.

Kies een massage zoals u het wenst of neem deel aan de "herbron jezelf dag". Een dag speciaal voor uw lichaam en geest. Een dag om te herbronnen.

Contact