Breng lichaam en geest in balans met

massagetherapie | soorten massage

Massages / therapie

Voor een ontspannende of therapeutische massage kan u altijd terecht bij lichaam en geest in balans. Massages voor relaxatie en therapie.

Massages voor relaxatie en therapie

Ontdek al onze soorten massage en kies de massage die het beste bij u past!

Ontspannings-massage

Sportmassage

Dieptemassage

Fibromassage

Orthomanipulatie therapie

Infrarood sportmassage

Reborn massage

Hotstone massage

Massagetherapeut Jeroen

Professionele massages van hoogstaande kwaliteit.

Het verloop van uw massage

U kijkt uit naar uw massage, u wilt dus zoveel mogelijk comfort. U dient enkel een ruimte te voorzien waar de massagetafel geplaatst kan worden en waar u graag gemasseerd wilt worden. De massagetafel met handdoeken, oliën, muziek en al de benodigdheden worden voorzien en klaargezet binnen 5 minuten. Er wordt kort besproken wat uw eventuele klachten zijn en wat het doel is van de massage. Zo kan u snel genieten van uw massage. 

Word zo snel mogelijk gecontacteerd om uw massage in te plannen

Wij contacteren u of boek online

lichaam en geest in balans neemt contact op met u voor

Uw massage

Kwaliteit

Kwaliteit is Zowel voor de massages als de producten het belangrijkste. De massages worden deskundig uitgevoerd en er worden natuurlijk samengestelde oliën gebruikt.

Relaxatie

U wilt even weg van de dagelijkse sleur, een totale realaxatie ervaren na een zware dag. U hoeft zich zelfs niet te verplaatsen, de massagetherapeut komt tot bij u zodat u volledig kan relaxen.

Therapie

U heeft last van stramme spieren, spieren die vast zitten, vermoeidheid, opstapelende stress. U kan van de therapie genieten in uw eigen vertrouwde omgeving.

Massages voor iedereen

Een massage brengt uw lichaam en geest terug volledig in balans. Het zorgt voor minder stress, een betere lichaamshouding en minder pijnen.

Kies een massage zoals u het wenst of neem deel aan de "herbron jezelf dag". Een dag speciaal voor uw lichaam en geest. Een dag om te herbronnen.

Contact