Laser therapie voor een snel herstel

Herstel snel en effectief met lasertherapie

Massages / Therapie en relaxatie

Uw laser therapie 

Kies voor een draagbare pijnbestrijding met de low level laser therapie techniek. Deze therapie is geschikt voor diverse aandoeningen en er zijn geen bijwerkingen. Low level laser therapie werkt op celniveau, hierdoor zijn veel aandoeningen te verbeteren of op te lossen.

Massagetherapeut Jeroen

Professionele massages van hoogstaande kwaliteit

Alles voor uw comfort tijdens uw laser therapie

Totale behandeling met reeks sessies

U kan enkel terrecht in onze praktijkruimte te Kinrooi voor deze behandelingen of
u kan een toestel huren voor thuisgebruik.

Fibromyalgie, reuma, overbelasting spieren

- Beste resultaat na 6 - 8 sessies
- 1 sessie duurt 30 - 40min.
- € 45,00 per sessie
- € 270,00 voor de reeks

Tenniselleboog, ontstekingen, diepe pijn

- Beste resultaat na 8 - 10 sessies
- 1 sessie duurt 30 - 40min.
- €45 per sessie
- €360,00 voor de reeks

Toestel huren of
een reeks sessies?

In de praktijkruimte te Kinrooi wordt elke behandeling gecombineerd met een massage. Op deze manier heeft u een totale behandeling en bent u sneller klachtenvrij.

Is de afstand voor u te ver of wilt u enkel gebruik maken van het toestel zonder massage, dan kan u dit toestel altijd huren.

Huur uw toestel

Huur nu uw toestel voor maar €9/dag of geniet van onze formules. Bestrijd uw pijn en heb onmiddelijk effect.
De leveringskosten zijn inbegrepen in de prijs.

01.

7 dagen huren

€49,00 voor 7 dagen.
Vraag aan

02.

14 dagen huren

€89,00 voor 14 dagen
Vraag aan

Lasertherapie

Lasertherapie is zeer effectief en pijnloos

Lasertherapie is een goede therapie welke werkzaam is voor verschillende aandoeningen en een zeer ontstekingsremmend effect heeft. Het is volledig pijnloos en heeft geen negatieve bijwerkingen. 

Lasertherapie zorgt voor een verhogen van het zuurstoftransport in cellen en bindweefsels van het lichaam. Metabolische processen in het lichaam worden gestimuleerd, afvalstoffen zullen hierdoor uit de cel verwijderd worden waardoor celherstel optreedt. Ook treedt er een verbetering op in de microcirculatie van de capillairen, hierdoor vermindert oedeemvorming in het bindweefsel. Door vermindering van oedeem en een ontstekingsremmend effect gaat men ook een enorme vermindering van pijn ervaren. Lasertherapie is een volledig pijnloze, niet invasieve en zeer effectieve therapie welke geen negatieve bijwerkingen heeft.

Waar is lasertherapie goed voor?

Bij niet-helende wonden, zweren, fistels, verkoudheden, keelpijn kan het toestel boven de huid geplaatst worden zodat er geen rechtstreeks contact is met de huid. Zo geeft de lasertherapie voor deze aandoeningen het beste resultaat. Voor personen met artrose of andere gewrichtsaandoeningen en fibromyalgie is het beter om het toestel rechtstreeks op de huid aan te brengen aan beide kanten van gewricht met artrose.

Lichaam en geest in balans

Massages
Bedrijfsmassages
Cadeaubonnen
Lasertherapie

Massages voor iedereen

Een massage brengt uw lichaam en geest terug volledig in balans. Het zorgt voor minder stress, een betere lichaamshouding en minder pijnen.

Kies een massage zoals u het wenst of neem deel aan de "herbron jezelf dag". Een dag speciaal voor uw lichaam en geest. Een dag om te herbronnen.

Contact