Pakket met wellness en massage, bosbaden, thee moment en een heerlijke maaltijd

Pakket herbron jezelf dag | bosbaden te Kinrooi

Shinrin-yoku komt uit Japan. Het betekent letterlijk 'baden in het bos'.
Bosbaden heeft een herstellend effect op lichaam en geest. Door het te combineren met wellness en massages, een gezellig thee moment en een heerlijke maaltijd haalt u het beste uit uzelf met dit pakket "herbron jezelf dag".

Maximum 6 personen

Per sessie kunnen er maximum 6 personen deelnemen. Zo kan elk individu het beste uit zichzelf halen en kan iedereen ten volste genieten van hun herbron jezelf dag.

één zaterdag en woensdag per maand

één zaterdag en woensdag per maand kan u deelnemen aan de sessies van de herbron jezelf dagen.

Uw sessie

Zaterdag zijn er 2 sessies van 5 uur voorzien. Telkens van 10u00 - 15u00 en van 16u00 - 21u00.

Woensdag wordt er 1 sessie van 5 uur voorzien van 14u00 - 19u00.

Kies de datum die bij u past

Reserveren doet u door onderstaand contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar Jeroen@lichaamengeestinbalans.be

21 maart 2020

15 april 2020

18 april 2020

13 mei 2020

30 mei 2020

17 juni 2020

Uw pakket bosbaden | herbron jezelf dag

Uw pakket is samengesteld met bosbaden, wellness en massages, een thee moment en een heerlijke maaltijd.

01

Wandeling | bosbaden

Bosbaden is een wandeling waarbij u al uw zintuigen prikkelt. Alles gebeurd op uw eigen ritme en u opent bewust uw zintuigen om zo "uit uw hoofd" te komen waardoor u terug volledig in uw eigen kracht staat. Herontdek uzelf en breng lichaam en geest volledig in balans.

Wetenschappelijk bewijs toont aan dat bosbaden of shinrin-yoku een herstellend effect heeft op lichaam en geest, stress vermindert, slaap verbetert, uw focus en creativiteit verhoogt, herstel van ziekte versnelt, uw immuunsysteem versterkt en zorgt voor een groter gevoel van geluk. Kies daarom voor deze unieke wandeling, het bosbaden.

Thee moment

Een beleving van een gevoel, een moment van rust. Een deelmoment met een kopje thee. Ontdek de voordelen van matcha thee of geniet van een heerlijke smoothie.

Maaltijd

Na een inspanning zoals een wandeling kan een hongerig gevoel opkomen. Er wordt voor u een heerlijke maaltijd voorzien. Voor vegaterische personen kan een apparte maaltijd worden bereid.

Wellness voetenbad en meditatie

Geniet van een warm voetenbad met magnesium wat bijdraagt tot een goede spierwerking en uw energieniveau op pijl houdt. Ook vermindert het stress en draagt het bij tot een goede nachtrust. Dit wordt gecombineerd met een begeleide meditatie waardoor u een gevoel van herbronning beleeft. 

De herbron jezelf dag is een dag om volledig te herbronnen, volledig terug in uw eigen kracht te komen. Een dag waarin u lichaam en geest terug in balans brengt.

Massage voor ontspanning

Omdat het belangrijk is om uw spieren goed te onderhouden worden er ontspannende massages voorzien. Zo wordt de doorbloeding in de spieren gestimuleerd en blijven de spieren soepel. De stress vermindert ook door een massage waardoor u zich terug volledig opgeladen voelt.

Reserveer aan de vroegboekkortingen.

Reserveer uw herbron jezelf dag pakket minstens een maand op voorhand en ontvang een korting van wel 20% op uw reservatie.
Klik op "reserveer nu". Na bevestiging is uw plaats vastgelegd.

21 maart 2020

€124

15 april 2020

€124 €99

18 april 2020

€124 €99

13 mei 2020

€124 €99

Reserveer uw pakket herbron jezelf dag

Reserveer nu

Een massage brengt uw lichaam en geest terug volledig in balans. Het zorgt voor minder stress, een betere lichaamshouding en minder pijnen.
Kies een massage zoals u het wenst of neem deel aan de "herbron jezelf dag". Een dag speciaal voor uw lichaam en geest. Een dag om te herbronnen.

  1. Address: Batvendijk 1
  2. Gemeente:       3680 Kinrooi
  1. Zaterdag:                  10u - 15u
                                         16u - 21u
  2. Woensdag:              14u - 19u