Ontdek Bioresonantie te Kinrooi
Therapie op maat voor u.

Heeft u klachten zoals pijn, intoleranties of allergieën? Door speciale soorten resonanties aan te bieden aan het lichaam zullen energetische disbalansen zich harmoniseren, dit heeft een positieve uitwerking op het fysieke lichaam. Het bioresonantie apparaat kan al de soorten energiesystemen en organen harmoniseren. Door te harmoniseren wordt het orgaan of energiesysteem door middel van de bioresonantie therapie terug afgesteld op de juiste trilling of frequentie.

Hoe gebruik ik het apparaat op een correcte manier?

Ontdek waar u rekening mee moet houden tijdens het gebruik van het apparaat en hoe u het gebruikt.

Wat is het en wat kan ik verwachten?

Wat is bioresonantie?

Hier wordt gewerkt met de bioresonantie volgens Paul Schmidt. De zelfregulerende capaciteit van verschillende lichaamssystemen worden hierbij opnieuw geactiveerd. Het toestel werkt met programma's welke meerdere frequenties bevatten. Deze frequenties brengen uw lichaam terug in harmonie. Uw lichaam en geest komt als het ware weer in balans.

bioresonantie therapie

Bioresonantie heeft geen bijwerkingen.

Tijdens de behandeling met het bioresonantie apparaat ervaart u geen ongemakken. U kan zich ontspannen tijdens de behandeling.

Verbetering van de gezondheid na enkele behandelingen.

Het lichaam heeft vaak enkele sessies nodig om de geharmoniseerde frequenties in het lichaam als "normaal" te aanvaarden.

Ook geschikt voor kinderen.

Kinderen zijn vaak nog gevoelen voor bioresonantie therapie, hierdoor zal de werking sneller zichtbaar zijn.

Bioresonantie intake gesprek en behandelingen

bioresonantie Intake + behandeling

We beginnen altijd met een intakegesprek om uw klachten en verwachtingen te bespreken. Er wordt een volledige meting uitgevoerd op het lichaam. Hierbij wordt gekeken naar de frequenties welke uw cellen op dat moment uitstralen. Hierdoor kunnen we na de meting ook een geschikte behandeling opstellen om zo de frequenties van uw cellen terug in harmonie te krijgen. Doordat uw cellen terug in harmonie zijn na een aantal behandelingen zullen uw symptomen afnemen en zal de kwaal of het ongemak uiteindelijk verdwijnen.

Boekt u nadien rechtstreeks 2 vervolgbehandelingen dan betaalt u slecht €59 voor de intake. Anders is dit €85.

Bioresonantie vervolgbehandelingen

Uw vervolgbehandelingen zijn aan prijs van €25 per behandeling. Gedurende ongeveer 1u30 wordt u behandeld met het toestel met uw persoonlijk programma.

Enkel behandeling

Indien u weet wat het probleem precies is en wat de eventuele oorzaak van het probleem kan zijn dan is het mogelijk om enkel de bioresonantie behandelingen te volgen en geen intake te doen.

U betaalt slechts €25 per behandeling als u 4 behandelingen of meer boekt. Indien u slechts 1 enkele behandeling boekt wordt er €30 gevraagd voor de behandeling van 1u30 ongeveer.

Intake

1

Prijs

 • Intake: €85
 • Enkel uitlezen
 • Geen behandeling

Intake + 2 behandelingen

2

Prijs

 • Intake: €59
 • Behandeling: 2 x €25
 • 2 behandelingen

Intake + 4 behandelingen

3

Prijs

 • Intake: €59
 • Behandeling: 4 x €25
 • 4 behandelingen

Enkel behandelingen

4

Prijs

 • 1 Behandeling: €30
 • vanaf 4: €25
 • Enkel behandeling
bioresonantie therapie

voor chronische pijnen en meer

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie gaat ervan uit dat elke cel, dus ook elk orgaan en elk weefsel zijn eigen trilling/frequentie heeft. Als de energie wordt aangetast door een bactierie, virus, stress, vermoeidheid, ... dan tast het ook de frequentie van de cel aan en kunnen we ziek worden of bepaalde klachten ontwikkelen.

Door een blokkade of negatieve energie op te heffen met bioresonantie zal het lichaam zich herstellen.

De werking van de organen wordt gestimuleerd waardoor klachten afnemen en verdwijnen. Bioresonantie kan bij verschillende klachten gebruikt worden. Reumaklachten, migraine, allergieën, intolleranties, vermoeidheidsklachten, .

Bij een bepaalde klacht is het heel belangrijk om de oorzaak van die klacht te achterhalen en hiernaar op zoek te gaan. Door de oorzaak weg te nemen of op te lossen zal ook de klacht uiteindelijk verdwijnen. De behandelingen zijn pijnloos en vrij van medicijnen, hierdoor treden er ook geen bijwerkingen op.

Let wel op, het is dus niet zo dat als men ziek is dat bioresonantie ervoor zorg dat het ziekmakend organisme rechtstreeks zal verdwijnen, onrechtstreeks dan weer wel. Door de frequenties in ons lichaam te herstellen zal ons lichaam in staat gesteld worden om zelf dit ziekmakend organisme op te ruimen. Ons lichaam is in staat ons zelf volledig te helen/herstellen mits het de energie hiervoor heeft. Bioresonantie therapie is hier een uitstekende methode voor.

Verloop van uw bioresonantie therapie

 • Uitmeten + behandeling
  Er worden elektroden op het lichaam aangebracht om zo uw lichaam uit te kunnen lezen met het bioresonantie toestel of het apparaat wordt handmatig bediend bij het uitlezen van het toestel. Hierdoor weten we welke frequenties en dus ook welke organen verstoord zijn. De elektroden worden enkel gebruikt voor het uitlezen van uw lichaam, niet voor een elektrisch signaal uit te sturen naar uw lichaam toe.
 • Vervolgbehandelingen
  Om uw lichaam zo goed mogelijk te herstellen zijn er een aantal vervolgbehandelingen nodig. Bij deze vervolgbehandelingen is het niet nogmaals nodig dat uw lichaam wordt uitgelezen. Uw persoonlijk programma wordt op de computer bijgehouden zodat u uw vervolgbehandeling makkelijk kan verderzetten met de bioresonantie.

Massages voor iedereen

Een massage brengt uw lichaam en geest terug volledig in balans. Het zorgt voor minder stress, een betere lichaamshouding en minder pijnen.

Bioresonantie therapie brengt uw lichaamscellen terug in harmonie en helpt zo bij verschillende aandoeningen.

Contact